Klargøring og bilpleje hos Jacobsens Biler Søborg/København

Det danske vejr er ekstremt hårdt mod vores biler

Klargøring & bilpleje

Jacobsens Biler tilbyder top professionel pleje af din bil. Giv gerne din bil noget wellness og kærlighed, og få fornemmelsen tilbage for dengang hvor den var ny,

Vi tilbyder 2 pakker, Jacobsens Standard Rengøring til kr. 799,- og Jacobsens Luksus Rengøring til kr. 1299,-

Standard indeholder forvask af bil, håndvask af bilens ydre, fælgrens, manuel dampvask af bil indvendigt, støvsugning af kabine og bagagerum, pudsning af spejle og vinduer, rengøring handskerum og askebæger, dampvask af dørkanter og falser.

Luksus indeholder alt det ovenstående samt insektfjerner, fjernelse af tjære og asfalt rester, ekstra grundig vask af fælge, dækshine, vask af brændstof dæksel, dampvask af motorrum, pleje af plastbeklædning i motorrum

Endvidere tilbyder vi også shine og læderrens, sæde-rens, voksbehandling, polering, hundehårsfjernelse og ikke mindst coat behandlinger. Hør efter priser på dette til netop din bil på 3834 4000.

Bestil tid til bilpleje her

 

Tæt ved de store indfaldsveje til København

Jacobsens Biler ligger centralt og bekvemt i Søborg ved flere indfaldsveje til København. Tæt ved både Hillerødmotorvejen, Helsingørmotorvejen og Ringvej 3.

Aflever bilen hos os og tag bussen på arbejde…

Vi ligger kun 10 minutters gang til Gladsaxe Trafikplads, og har flere buslinjer lige uden for døren.

…eller lej en af vores biler mens din egen er på værksted

Du har også mulighed for at leje bil ved serviceeftersyn. Ring og hør nærmere: 38 34 40 00.

… og i øvrigt har vi gratis parkering lige uden for døren

Husk, at vi har fri og gratis parkering lige uden for døren. Du skal derfor ikke bruge tid på at finde en parkeringsplads, når du skal ind og snakke med os.

Nemmere kan det bare ikke blive!