Dit Mitsubishi autoværksted i København

Mitsubishi værksted København/Søborg

Top kvalitet service på alle Mitsubishi biler – Ring 38 34 40 00

På vores autoværksted på Bellahøj i København er vi gennem mange år eksperter i service og reparation på alle Mitsubishi modeller. Vi har specialuddannede teknikere, som giver dig sikkerhed for kvalitet og for at din Mitsubishi er færdig til aftalt tid. Vi er altid til disposition med råd og sagkyndig vejledning. Det betyder at du får det optimale udbytte af din Mitsubishi og din kørsel Vi servicerer og reparerer alle Mitsubishi modeller: Colt, Lancer, ASX, Outlander, Pajero, L200, iMiEV, SpaceStar og Canter samt alle udgåede modeller.

Vores autoværksted er certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores testudstyr, materiel, miljø og forretningsmetoder – også når det gælder din Mitsubishi. I vores værksted er alle opgaver lagt i rutiner, så alle kender deres ansvar. Det betyder, at vi til enhver tid står rustet til at yde optimal service. DTI kommer jævnligt på uanmeldt besøg, og under besøgene kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag – en sikkerhed for at alt er i orden.

Certificeret og kontrolleret Mitsubishi værksted i København

Vores vognmaler har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikre vi at bilerne genoprettes korrekt og ved brug af godkendte, miljørigtige materialer – og at maling af bilen udføres korrekt. Vores værksted kontrolleres regelmæssigt af Dansk Teknologisk Institut, der foretager uanmeldt kvalitetsmålinger og gennemgår alt vores vores udstyr.

Pladeværksted i København for Mitsubishi biler

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Mitsubishi de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: POPERMO – ALKA – NYKREDIT – CODAN -BAUTA – FAIR – DANSKE FORSIKRING – TRYG – TOPSIKRING – IF  – ALM BRAND – GF.

 

www.mitsubishi.dk