Reparation og service på FIAT i Søborg tæt på København

FIAT værksted København

Bestil tid til FIAT service

Vi er altid til klar med råd og sagkyndig vejledning, så du får optimalt udbytte af din FIAT bil.

Bestil tid til FIAT service nu

Vi er fantastiske til FIAT – Ring til os på telefon 38 34 40 00

På vores topmoderne værksted i Søborg ved indfaldsvejen til København er vi specialister og har stor erfaring med service og reparation på alle FIAT modeller. Vi er altid til disposition med sagkyndig vejledning og råd. Det betyder at du får det optimale udbytte af din Fiat og din kørsel. Vores specialuddannede mekanikere er din sikkerhed for kvalitet og at din Fiat er færdig til aftalt tid.

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores avancerede testudstyr, miljø og forretningsmetoder. Dansk Teknologisk Institut kommer jævnligt på uanmeldt besøg og kontrollerer biler, der har været til service den pågældende dag – en sikkerhed for at alt er i orden.

Fiat pladeværksted tæt på Københavns centrum

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Fiat de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: BAUTA – CODAN – NYKREDIT – DANSKE FORSIKRING – POPERMO – TRYG – TOPSIKRING – IF – FAIR – ALM BRAND – ALKA – GF…

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores vognmaler har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikres at bilerne genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling af din Fiat udføres fagmæssigt korrekt.