Reparation af alle modeller Ford biler i Søborg/København

Ford værksted København - Ford reparation i Søborg

Bestil tid til Ford service

Vi er altid til klar med råd og sagkyndig vejledning, så du får optimalt udbytte af din Ford.

Bestil tid til Ford service nu

Vi reparerer alle bilmærker i København – også Ford

På vores topmoderne værksted i Søborg/København har vi gennem årene ydet service og reparation på alle typer bilmærker. Selv om vi ikke er autoriseret Ford værksted, har vi flere årtiers erfaring, og kan håndtere alle Ford modeller. Vi er altid klar med sagkyndig vejledning og råd, og vi sørger for, at du får det optimale udbytte af din bil. Vores professionelle værkstedsfolk er din sikkerhed for kvalitet, og at din bil er færdig til aftalt tid.

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Jacobsen Biler er certificeret af Teknologisk, som kontrollerer vores testudstyr, materiel, miljø og forretningsmetoder. På uanmeldte besøg kontrollerer Teknologisk biler, der har været til service den i løbet af dagen dag, og sikrer sig, at alt er i orden.

Pladeværksted tæt på København

Er uheldet ude giver vi alle typer biler deres nøjagtige mål tilbage – også Ford. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TOPSIKRING – IF – FAIR – ALM BRAND – POPERMO – TRYG – BAUTA – CODAN – NYKREDIT – DANSKE FORSIKRING – ALKA – GF.

Bemærk – vi er ikke autoriseret Ford værksted, men har mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af snart sagt alle modeller.