Værksted i Søborg/København med service på Nissan

Nissan værksted København - Nissan service i Søborg

Solid erfaring i reparation af Nissan biler – Ring 38 34 40 00

På vores værksted i Søborg tæt på København har vi stor erfaring i service og reparation på alle typer bilmærker – også Nissan. Vi er altid til disposition med råd og sagkyndig vejledning. Det betyder at du får det optimale udbytte af din Nissan og din kørsel. Vores teknikere er din sikkerhed for kvalitet, og at din Nissan er færdig til aftalt tid.

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores højteknologiske og avancerede testudstyr, materiel, miljø og forretningsmetoder. Dansk Teknologisk Institut kommer jævnligt på uanmeldt besøg. Under et besøg kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag – en sikkerhed for at alt er i orden.

Pladeværksted i Søborg – tæt på København

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Nissan de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at din Nissan bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: BAUTA – TRYG – TOPSIKRING – CODAN – NYKREDIT – IF – DANSKE FORSIKRING – POPERMO –  FAIR – ALM BRAND – ALKA – GF.

Certificeret og kontrolleret værksted

Vores autolakerer har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikres at din Nisan genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling af din Nissan udføres fagmæssigt korrekt.