Værksted i Søborg med års erfaring i SEAT reparation

SEAT Værksted Søborg, Gladsaxe - alternativ til Holst Automobiler

Bestil tid til SEAT service

Vi er altid til klar med råd og sagkyndig vejledning, så du får optimalt udbytte af din SEAT.

Bestil tid til SEAT service nu

Vi er super seje til SEAT – Ring 38 34 40 00

På vores værksted i Søborg ved de store indfaldsveje til København yder vi service og reparation på alle typer bilmærker, også SEAT. Vores mekanikere giver dig altid sagkyndig råd og vejledning om, hvordan du får optimalt udbytte af din SEAT.

Autoværksted centralt i Søborg/Gladsaxe/København og certificeret af DTI

I værkstedet på Bellahøj er alt lagt i faste rammer for personalet, så vi altid yder optimal service for vores kunder. Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som kontrollerer vores testudstyr, miljø, materiel, og kvalitetsstyring. DTI kommer på uanmeldte besøg, og kontrollerer biler, der har været til service samme dag.

Certificeret og kontrolleret værksted i København

Vi har kvalitetscertifikat KS2000, så din bil bliver korrekt genoprettet og med brug af miljørigtige og godkendte. Vores værksted kontrolleres regelmæssigt af DTI med uanmeldte kvalitetsmålinger, hvor vores materiel bliver kontrolleret 100%.

Pladeværksted i Søborg – Her er din SEAT i trygge hænder

På vores pladeværksted i Søborg uderetter vi mirakler med vores avancerede opretterbænke og firehjulsudmåler. Vi giver din SEAT sine nøjagtige mål tilbage, hvis du har været ude for et uheld. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber:TOPSIKRING – TRYG –  ALM BRAND CODAN –  FAIR BAUTA – DANSKE FORSIKRING – ALKA – GF- IF -NYKREDIT – POPERMO.  Læs mere om vores pladeværksted