Undervognsbehandling hos Jacobsens Biler i Søborg/København

Det danske vejr er ekstremt hårdt mod vores biler

Salt på vejene, vådt og fugtigt vejr giver de bedste betingelser for at biler angribes af rust. Jo tidligere du starter undervognsbehandling, jo bedre beskyttet er din bil.

Vores moderne undervognsbehandlings-center tilbyder landets bedste undervognsbehandling. Undervognsbehandling udføres altid med det anerkendte mærke Mercasol. Det er din garanti for, at din bil behandles efter faste sammenlignelige retningslinjer der er tilpasset din bil.

Inden behandling fjernes skærme, beklædning, lyddæmpende plader m.m., og der bores huller udvalgte steder på bilen, så den kan blive grund renset og beskyttet.

Undervognen vaskes grundigt ved højtryksrensning, og bilen gennemgås minutiøst for rustskader, skader på belægningen og løse dele, der kan fjernes.

Selve rustbeskyttelsen består af en slags kemisk voks, der påføres i flere lag alle de steder på bilen, hvor der er risiko for rust efter bilfabrikkernes anvisning.

 

 

Bestil undervognsbehandling her

 

Tæt ved de store indfaldsveje til København

Jacobsens Biler ligger centralt og bekvemt i Søborg ved flere indfaldsveje til København. Tæt ved både Hillerødmotorvejen, Helsingørmotorvejen og Ringvej 3.

Aflever bilen hos os og tag bussen på arbejde…

Vi ligger kun 10 minutters gang til Gladsaxe Trafikplads, og har flere buslinjer lige uden for døren.

…eller lej en af vores biler mens din egen er på værksted

Du har også mulighed for at leje bil ved serviceeftersyn. Ring og hør nærmere: 38 34 40 00.

… og i øvrigt har vi gratis parkering lige uden for døren

Husk, at vi har fri og gratis parkering lige uden for døren. Du skal derfor ikke bruge tid på at finde en parkeringsplads, når du skal ind og snakke med os.

Nemmere kan det bare ikke blive!