Autoværksted i Søborg/København med stor erfaring i Peugeot reparation

Peugeot værksted København - Reparation og service i Søborg

Bestil tid til Peugeot service

Vi er altid til klar med råd og sagkyndig vejledning, så du får optimalt udbytte af din Peugeot.

Bestil tid til Peugeot service nu

Aflever trygt din Peugeot på vores værksted – Ring 38 34 40 00

På vores værksted i Søborg ved de store indfaldsveje til København har vi solid erfaring i reparation og service på alle typer Peugeot. Vores dygtige værkstedsfolk er din sikkerhed for kvalitet, og at din Peugeot er klar til aftalt tid. Vi er altid til disposition med sagkyndig vejledning. Dermed får du får optimalt udbytte af din Peugeot.

Jacobsens autoværksted i København er certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Jacobsens Bilers autoværksted er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores højteknologiske og avancerede testudstyr, materiel, miljø og forretningsmetoder. På vores værksted er alle rutiner lagt i faste rammer så alt personale kender deres ansvar. Det betyder, at vi til enhver tid står rustet til at yde den optimale service overfor vores Peugeot kunder. Dansk Teknologisk Institut kommer jævnligt på uanmeldt besøg. Under besøgene kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag – en sikkerhed for at alt er i orden.

Aflever din Peugeot på vores pladeværksted på Nørrebro

Når uheldet ude udretter vi mirakler med vores opretterbænke og 4-hjulsudmåler. Vi giver din Peugeot de nøjagtige mål tilbage. Din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber:  ALM BRAND – NYKREDIT – DANSKE FORSIKRING – POPERMO – BAUTA – TRYG – TOPSIKRING – CODAN – IF – FAIR – ALKA – GF.

Kontrolleret og certificeret autoværksted i København

Vi har KS2000 kvalitetscertifikat. Dermed sikres at bilerne genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer, og at maling af din Peugeot udføres fagmæssigt korrekt. Vores værksted kontrolleres regelmæssigt af Dansk Teknologisk Institut, som foretager uanmeldt kvalitetsbesøg og tjekker vores materiel.