Værksted i Søborg/København med solid erfaring i reparation af Hyundai

Hyundai værksted København

Vi reparerer din Hyundai mens du er på arbejde – Ring 38 34 40 00

På vores værksted i Søborg har vi gennem årene ydet service og reparation på alle typer bilmærker – også når det gælder Hyundai. Vi giver dig det optimale udbytte af din Hyundai og din kørsel.

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores højteknologiske og avancerede testudstyr, materiel, miljø og forretningsmetoder. Under uanmeldte besøg kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag – en sikkerhed for at alt er i orden.

Vores pladeværkstedet i Søborg samarbejder med alle forsikringsselskaber!

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, og give din Hyundai de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: BAUTA – DANSKE FORSIKRING – POPERMO – TRYG – TOPSIKRING – CODAN – NYKREDIT – IF – FAIR – ALM BRAND – ALKA – GF.

Certificeret og kontrolleret autoværksted i Søborg/København

Vores vognmaler har kvalitetscertifikat iht. KS2000 – dermed sikres at også din Hyundai genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling af din Hyundai udføres fagmæssigt korrekt.