Vi er super gode til Citroën – kontakt os på telefon 38 34 40 00

Citroen Værksted København - Søborg

Værksted i København med stor erfaring i reparation af Citroën

Kom ind til vores topmoderne værksted på Vandtårnsvej i Søborg, kun 15 minutters kørsel fra Rådhuspladsen i København. Her yder vi service og reparation på alle typer bilmærker, også Citroën. Vores mekanikere sikrer din kvalitet, og at din Citroën er færdig til aftalt tid. Vi er altid til klar med råd og vejledning. På den måde får du udbytte af din Citroën og din kørsel.

Certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vores udstyr og uddannelse gør det ikke alene. Vi er certificeret af DTI, som kontrollerer vores  testudstyr,  materiel, miljø og forretningsmetoder. På vores værksted har vi rutiner i faste rammer så personalet kender deres ansvar. Det betyder, at vi altid er rustet til at yde optimale service. DTI kommer jævnligt på uanmeldt besøg. Under besøgene kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag – en sikkerhed for, at alt er i orden.

Pladeværksted i København – Vi servicerer også Citroën

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Citroën de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at din Citroën bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: NYKREDIT – DANSKE FORSIKRING – TOPSIKRING – CODAN – IF – FAIR – ALM BRAND – POPERMO – BAUTA – TRYG – ALKA – GF.

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores vognmaler har KS2000 certifikat iht. Bilerne genoprettes korrekt ved brug af godkendt, miljørigtig maling af bilen udføres fagmæssigt korrekt. Værkstedet kontrolleres regelmæssigt af DTI, der foretager uanmeldte kvalitetsmålinger.