Værksted i Søborg/København med solid erfaring i Mazda service

Mazda værksted København - Reparation og service i København

Få mere Mazda service på vores værksted – Ring 38 34 40 00

På vores værksted i Søborg tæt på de store indfaldsveje til København yder vi service og reparerer alle typer biler – også Mazda. Vi giver dig det optimale udbytte af din Mazda og din kørsel.

Værksted certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som løbende kontrollerer vores højteknologiske og avancerede materiel, miljø, testudstyr og forretningsmetoder. Under uanmeldte besøg kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag – en sikkerhed for at alt er i orden.

Mazda pladeværkstedet i Søborg – tæt på København

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Mazda de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: BAUTA – DANSKE FORSIKRING – POPERMO – ALKA – GF – TRYG – TOPSIKRING – CODAN – NYKREDIT – IF – FAIR – ALM BRAND.

Certificeret og kontrolleret autoværksted i Søborg

Vores vognmaler har kvalitetscertifikat iht. KS2000 – dermed sikrer vi, at din Mazda oprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer og at maling udføres fagmæssigt korrekt. Læs mere om vores pladeværksted