Værksted i Søborg/København med stor erfaring i reparation af Chevrolet

Chevrolet værksted Søborg. Jacobsens Biler Siden 1956

Bestil tid til Chevrolet service eller værkstedstid

Vi er altid til klar med råd og sagkyndig vejledning, så du får optimalt udbytte af din Chevrolet.

Bestil tid til Chevrolet service  nu

Vi er superskarpe til Chevrolet – Kontakt os på telefon 38 34 40 00

På vores topmoderne værksted er beliggende på Gladsaxe Møllevej 19 i Søborg, kun 15 minutters kørsel fra Rådhuspladsen i København. Vi har gennem årene ydet service og reparation af utallige Chevrolet biler. Vores teknikere giver dig sikkerhed for kvalitet, og at din Chevrolet er færdig til tiden.

Jacobsens Biler er certificeret af Dansk Teknologisk Institut

I Jacobsens Bilers værksted er alt lagt i faste rammer for personalet,  så vi til enhver tid står rustet til at yde optimale service overfor kunderne. Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som kontrollerer vores avancerede testudstyr,  materiel, miljø og forretningsmetoder. Dansk Teknologisk Institut kommer jævnligt på uanmeldt besøg. Under besøgene kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag – en sikkerhed for, at alt er i orden,

Certificeret og kontrolleret autoværksted i København

Vores autolakerer har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikres at også at skader på din Chevrolet udføres fagmæssigt korrekt. Vores værksted kontrolleres regelmæssigt af Dansk Teknologisk Institut der foretager uanmeldt kvalitetsmålinger samt gennemgår vores materiel fra A til Z.

Vores pladeværksted servicerer også Chevrolet

Er uheldet ude kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Chevrolet de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer de gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: NYKREDIT – DANSKE FORSIKRING – POPERMO – BAUTA – TRYG – TOPSIKRING – CODAN – IF – FAIR – ALM BRAND – ALKA – GF.