Værksted i Søborg/København med mange års Renault erfaring

Renault værksted København - Autoriseret Renault service

Bestil tid til Renault service

Vi er altid til klar med råd og sagkyndig vejledning, så du får optimalt udbytte af din Renault.

Bestil tid til Renault service nu

Altid klar til din Renault – Ring 38 34 40 00

På vores værksted i Søborg/København har vi gennem årene ydet service og reparation på alle typer bilmærker, også Renault. Vi er altid til disposition med råd og kyndig vejledning. Det betyder, at du får det optimale udbytte af din Renault og din kørsel. Vores dygtige teknikere er din sikkerhed for kvalitet, og at din Renault er færdig til aftalt tid.

Bilværksted certificeret af Dansk Teknologisk Institut

Jacobsen Bilers bilværksted er certificeret af DTI, som kontrollerer vores avancerede testudstyr, miljø, materiel og forretningsmetoder. Under besøgene kontrolleres biler, der har været til service den pågældende dag – for at sikre, at alt er i orden.

Pladeværksted centralt placeret i København

Vii udretter mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler på pladeværkstedet i Søborg. Hvis uheldet er ude, giver vi din Renault de nøjagtige mål tilbage. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TOPSIKRING  – BAUTA – TRYG – NYKREDIT – CODAN – IF – DANSKE FORSIKRING – FAIR – ALM BRAND – ALKA – POPERMO – GF. Læs mere om plade værkstedet,

Kontrolleret og certificeret bilværksted i Søborg/København

Vores værksted har kvalitetscertifikat iht. KS2000. Dermed sikres at bilerne genoprettes korrekt med brug af godkendte og miljørigtige materialer, og at maling af din Renault udføres fagmæssigt korrekt.