Værksted i København med års erfaring i servicering af KIA

Bestil tid til KIA service

Vi er altid til klar med råd og sagkyndig vejledning, så du får optimalt udbytte af din KIA.

Bestil tid til KIA service  nu

Kærlig KIA service og reparation – Ring 38 34 40 00

På vores værksted i Søborg har vi gennem årene ydet service og reparation på alle typer bilmærker – også når det gælder KIA.

Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut

På vores værksted er alle rutiner lagt i faste rammer så alt personale kender deres ansvar, hvilket betyder at vi til enhver tid står er klar til at yde optimal service overfor vores KIA kunder. Nyt udstyr og uddannelse gør det ikke alene. Vores certificering indebærer, at DTI løbende kontrollerer vores materiel, miljø og forretningsmetoder. Teknologisk kommer jævnligt på uanmeldt besøg. Under besøgene kontrolleres biler, der har været på værksted den pågældende dag – en sikkerhed for at alt er i orden!

Pladeværksted København i samarbejde med alle forsikringsselskaber

Er uheldet ude med din KIA kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din KIA de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TRYG – CODAN – IF – TOPSIKRING  – FAIR – ALM BRAND – GF – NYKREDIT – ALKA – DANSKE FORSIKRING – POPERMO – BAUTA. Læs mere om vores pladeværksted

KIA kvalitet til tiden!

Vores teknikere er din sikkerhed for kvalitet og at også din KIA er færdig til aftalt tid. Vi er altid til disposition med råd og sagkyndig vejledning. Det betyder at du får det optimale udbytte af din KIA og din kørsel i København.