Mangler du et seriøst værksted i Søborg/København til din Volvo?

Volvo værksted København - Søborg

Bestil tid til Volvo service

Vi er altid til klar med råd og sagkyndig vejledning, så du får optimalt udbytte af din Volvo.

Bestil tid til Volvoservice nu

Vi er vilde med Volvo – Ring 38 34 40 00

På vores moderne værksted i Søborg ved indfaldsvejene til København har vi gennem årene ydet service og reparation af mange Volvo biler. Vores dygtige teknikere er din sikkerhed for kvalitet, og at din Volvo får en faglig korrekt behandling. Vi er altid til disposition med råd og sagkyndig vejledning. Det betyder at du får det optimale udbytte af din Volvo og din kørsel i København.

Autoværksted certificeret af Dansk Teknologisk Institut

På vores Volvo værksted lægger vi alle rutiner lagt i faste rammer så, hvilket betyder at vi til enhver tid står er klar til at yde optimal service overfor vores Volvo kunder. Vi tror ikke på, at nyt uddannelse og nyt udstyr gør det alene. Vi er derfor også certificeret af Dansk Teknologisk Institut.  Det betyder, at DTI løbende kontrollerer vores materiel, miljø og forretningsmetoder. Teknologisk kommer på uanmeldte besøg for at kontrollere de biler, der har været på værksted den samme dag – en sikkerhed for at alt er i orden!

Pladeværksted København – Lad os oprette din Volvo

Er uheldet ude med din Volvo kan vi udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og 4-hjulsudmåler, som giver din Volvo de nøjagtige mål tilbage. Det er din garanti for at bilen bevarer gode køreegenskaber. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TRYG – DANSKE FORSIKRING – CODAN – IF – TOPSIKRING  – NYKREDIT FAIR – ALM BRAND – GF – ALKA – POPERMO – BAUTA