Værksted i Søborg/København med års erfaring i reparation af Skoda

Skoda værksted København - Skoda reparation og service i Søborg

Bestil tid til Skoda service

Vi er altid til klar med råd og sagkyndig vejledning, så du får optimalt udbytte af din Skoda.

Bestil tid til Skoda service nu

Vi er super gode til service på Skoda – Ring 38 34 40 00

På vores værksted centralt i Søborg ved indfaldsvejene til København yder vi service og reparation på alle typer bilmærker, også Skoda. Vores mekanikere giver dig sagkyndig råd og vejledning om, hvordan du får optimalt udbytte af din Skoda.

Værksted certificeret af DTI

I værkstedet i Søborg er alt lagt i faste rammer for personalet, så vi altid yder optimal service for vores kunder. Vi er certificeret af Dansk Teknologisk Institut, som kontrollerer vores testudstyr, miljø, materiel, og kvalitetsstyring. DTI kommer på uanmeldte besøg, og kontrollerer biler, der har været til service samme dag.

Certificeret og kontrolleret værksted i København

Vi har kvalitetscertifikat KS2000, så din bil bliver korrekt genoprettet og med brug af miljørigtige og godkendte. Vores værksted kontrolleres regelmæssigt af DTI med uanmeldte kvalitetsmålinger, hvor vores materiel bliver kontrolleret 100 %.

Pladeværksted i København – Her er din Skoda i trygge hænder

Vi kan udrette mirakler med vores avancerede opretterbænke og firehjulsudmåler, som giver din SEAT sine nøjagtige mål tilbage, når du har været ude for et uheld. Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber: TOPSIKRING – TRYG –  ALM BRAND CODAN –  FAIR BAUTA – DANSKE FORSIKRING – ALKA – GF- IF -NYKREDIT – POPERMO.  Vores pladeværksted på Bellahøj